05/05/2011 19:49

SZERETETHÍD

 A szeretet a legfontosabb az ember életében; szeretni a hazánkat, a családunkat, a munkánkat, bízni Istenben és nem önző módon, hanem egymást segítve, a másikra is figyelve élni. Ezért veszünk részt  a Szeretethid mozgalomban. Ez a nap arról szól, hogy mi emberek nyitunk a világ felé, segítséget nyújtunk embertársaniknak, környezetüknek. A rendezvény távlati célja, hogy az e napon kialakuló kapcsolatok a jövőben is megmaradjanak.  A fiatalok számára új ötleteket adhat az élet értelmesebb kitöltésére, az idősebbeknek pedig megmutatja, hogy fontos tagjai a társadalomnak. A méltóságteljes emberi élethez,az emberek között épitett hidak elengedhetetlenek.
De egyedül nem megy.
Egyedül nem lehet örülni a sikereknek, nem lehet kibeszélni a bánatunkat, nem lehet többet megtudni a világról, nem lehet adni, nem lehet kapni, egyedül nem lehet szeretni. Együtt, közösségben lehet csak ÉLNI.

Együtt, egymást segítve, meghallgatva, egymás örömében és gondjaiban osztozva lehet csak előre lépni, erősödni, erősebben hinni. A híd pedig, ami összeköti az embereket, a szeretet. .

Május 20.án alkossuk mi a hidat!!!
Várunk mindenkit délután 4 órakor a régi községháza udvarán

 

 

                    „Ne csak szóval szeressünk, hanem cselekedettel és valóságosan“ 1 Jn3,18

 

 

—————

Back