21/10/2014 19:32

Jótékonysági hangverseny

Kedves Barátaink!

Sokan panaszkodnak, hogy érzéketlen, rideg világban élünk, hogy kihűltek az emberi kapcsolatok, önzők és zárkózottak lettek az emberek.

Családommal azonban olyan melegséget és szeretetet kaptunk életünk elmúlt nehéz időszakában, hogy szívemben örömmel adom hírül: vannak, akik a világ ridegsége ellenére is megőrizték lelkük érzékenységét, szívük melegségét, tekintetük tisztaságát! „A jóságos tekintetű ember áldott lesz…” (Péld 22,9a). Kívánom, hogy legyen így!

Köszönök mindent!

Kis Lucia

 

 

Kedves barátok, ismerősök,!

Mi az Ecori polgári társulás tagjai, a mellékelt plakáton, jótékonysági rendezvényre  hívunk benneteket. Koncertet szervezünk, amelyet egy  - sajnos időközben elhunyt - többgyermekes  apa családjának  szeretnénk ajánlani.

Egy olyan valakiért fogtunk össze, akinek,míg egészsége engedte, mindennapi tevékenységeiben helyet talált a közösségért és másokért végzett önkéntes munka öröme, aki tetteivel,életével  is példaként szolgálhat mindannyiunk  számára. Szeretnénk a család tudomására hozni, hogy velük vagyunk ,mert ahogy Róbert  Bezák mondta:  .... a barátok - az egyház szándéka szerint - mindig a közelünkben maradnak, segítségünkre lesznek, nem hagynak magunkra bajunkban, bánatunkban sem .

—————

Back